Familiespejder

1. Søndag hver måned 9:30 til 11:30

Familiespejd er et tilbud til børnefamilier med børn i alderen 3-6 år.

 

Familiespejd er nyt i KFUM regi, og skal ikke ses som spejderarbejde i traditionel forstand, men som et nyt og spændende koncept, hvor forældre og deres børn i fællesskab deltager i aktiviteter, der gør alle klogere på den natur og de mennesker, der omgiver dem.

 

Det betyder derfor også, at det er aktiviteter, man er sammen om som familie og ikke afleverer børnene som til traditionelle spejdermøder.

 

Vi mødes som udgangspunkt den første søndag i måneden på Egekvisten, men vær opmærksom på, der kan være afvigelser. Tidsrummet er 9:30-11:30, og der vil til hver gang være enten brød, frugt eller kage, som vi skiftes til at medbringe.

 

Alle børn mellem 3 og 6 år kan blive indmeldt, aktiviteterne vil være for denne målgruppe og foregår på deres præmisser.

 

Der skal deltage en forældre for hver familie til alle arrangementer, men hele familien er meget velkommen. Familie forstås som mor, far og søskende uanset alder. Hvis spejderen har søskende, der er mellem 3 og 6 år, der også ønsker at deltage, skal denne/disse være tilmeldt familiespejd.

 

Forældrene til den enkelte spejder har på alle tidspunkter ansvaret for spejderen og evt. søskende.

Ledere

KFUM Spejderne Logo

Heidi K. B. Petersen

Enhedsleder

Telefon: 28551878

E-mail: heidikrogslund@gmail.com

KFUM Spejderne Logo

Mikkel S. Petersen

Lederassistent

Telefon: 26844420

E-mail: mikkelstouby@gmail.com

Kommende begivenheder